КЊИЖЕВНЕ ЕПОХЕ

Ученици 3-3 су направили пано о одређеним књижевним епохама српске књижевности, како би служио као подсетник свим ученицима школе. Указали су на значајне писце и њихова дела која се током школовања обрађују. Њихов рад пратила је професорица Ана Маринков.

ТИМСКИ ЧАС СОЦИОЛОГИЈА И СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ

У петак, 25.11.2022. године, одржан је тимски час из Социологије (Гордана Деретић) и Српски језик и књижевност (Милош Сирар). Наставна јединица је била "Контракултура" која се реализовала у одељењу 4-3.

ТИМСКИ ЧАС ОСНОВИ ТРГОВИНЕ, ТЕХНИКА ПРОДАЈЕ И УСЛУГЕ КУПЦИМА И МАРКЕТИНГ

У оквиру економске групе предмета одржан је тимски час из три наставна предмета: Основи трговине (Ивана Барачков), Техника продаје и услуге купцима (Зоран Јурјевић) и Маркетинг (Наташа Вучковац). Са ученицима 1-1 урађена је обрада новог градива на тему "Појам, подела и сегментација тржишта".

ТИМСКИ ЧАС ИСТОРИЈА И СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ

У среду, 23.11.2022. године, одржан је тимски час из Историје (Љубица Кајтез) и Српски језик и књижевност (Милош Сирар), са матурантима (4-3) на тему "Великани рата", а фокус часа је био на животу и делу Бранислава Нушића, Милоша Црњанског и Милутина Бојића.

ТИМСКИ ЧАС РАЧУНОВОДСТВО И ПРИНЦИПИ ЕКОНОМИЈЕ

У уторак одржан је још један тимски час из економске групе предмета: Рачуноводство (Војислава Шкулетић Буквић) и Принципи економије (Миланка Шуковић). Ученици 2-2 имали су прилику да заједно са професоркама вежбају и понављају лекцију "Купци".

Нема више објава. Погледај архиву.