ЛЕТЊИ КВИЗ ЗНАЊА

У организацији Ученичког парламента одржан је квиз знања поводом завршетка школске године и почетка летњег распуста. Квиз је обухватао разноврсне области, а нагласак је био на економији. Прво место освојили су ученици II2 одељења, друго место ученице III2 одељења и треће место ученици I2 одељења.

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА

Завршна приредба СШ Ђура Јакшић одржаће се у Дому културе у Српској Црњи, у уторак, 28. јуна у 18 часова. Очекујемо вас. Сви сте позвани! Представа Поп Ћира и поп Спира је срж наше приредбе, али моћи ћете да видите и колико смо успешни и у неким другим сферама.

МАТУРСКО ВЕЧЕ

У четвртак, 16.јуна у ресторану "Мркшићеви салаши" у Српском Итебеју завршни разреди наше школе прославили су своје матурско вече.

ПРЕДАВАЊА УЧЕНИЧКОГ ПАРЛАМЕНТА

У оквиру акције Да дишемо и миришемо ученице Тамара Звекић и Ивана Еремић у свим одељењима одржале су предавање о вези са бригом о личној хигијени и неговању здравља. Предавања су организована у сарадњи са Ученичким парламентом.

РУСКА ЧАЈАНКА

Крајем маја месеца на часу Руског језика, матуранти гимназијског одељења са професорком Тамаром Бастом и ове године су одржали традиционалну руску чајанку.

Нема више објава. Погледај архиву.