Месец солидарности у Црвеном крсту

Данас су, у оквиру акције "Mесец солидарности", радници Црвеног крста из Нове Црње обрадовали неколико ученика наше школе поклонивши им гардеробу и обућу из донација.

Модел наставе

Одлуком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, на читавој територији Републике Србије (осим у неким јединицама локалне самоуправе) у септембру, настава у школи одвијаће се по моделу I који подразумева наставу и учење у школи кроз непосредни рад. Сви ученици присуствују истовремено свим облицима образовно-васпитног рада у школи. Свако одељење има своју учионицу, нема кабинетске наставе, а часови трају 45 минута. О појединостима о реализацији наставе ученици ће бити обавештени по доласку у школу.

Обавештење

Упис ученика другог, трећег и четвртог разреда за школску 2021/22. годину је у уторак, 31.08.2021. године од 8 до 12 сати у просторијама школе.

Први наставни дан је среда, 01. септембар 2021. године. Настава ће се одвијати у преподневној смени са почетком у 7:30 сати. Ђачки аутобуси саобраћаће према устаљеном реду (ред вожње се налази у секцији линкови).

Нема више објава. Погледај архиву.